Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De afwikkeling van uw nota vindt plaats door Infomedics, behalve voor clienten die verzekerd zijn via zorgverzekeraar CZ Groep.

Tarieven en vergoedingen

De volledige prothese

De prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten wordt voor 75% vanuit de basisverzekering vergoed. De overige 25 % is uw eigen bijdrage. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft krijgt u ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Reparaties en Rebasingen


Reparaties en rebasingen (opnieuw passend maken) van een prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten worden vergoed door de basisverzekering. U betaalt een eigen bijdrage van 10% van de totale kosten.

Partiële Prothese
(Gedeeltelijke)

Protheses gemaakt in een kaak waarin nog tanden of kiezen staan worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen een aanvullende tandartsverzekering komt u in deze kosten tegemoet.

Garantie


Op een volledige gebitsprothese zit 1 jaar garantie op duurzaamheid en nazorg. Op gedeeltelijke protheses 2 maanden. Slijp of vijl zelf nooit aan uw prothese, hiermee vervalt alle garantie. Na rebasingen (opvullen) heeft u recht op 2 maanden nazorg. Reparaties vallen buiten elke vorm van garantie. Ook een verminderde pasvorm t.g.v. veranderingen van de kaken en weefsels vallen niet onder garantie.

Eigen risico


Het wettelijk eigen risico (€ 385,-) per kalenderjaar is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden vanuit de basisverzekering.

Afspraak maken

Neem eenvoudig contact met ons op.

Maak afspraak

Heeft u vragen?

Stel uw vraag en wij nemen contact met u op!

Stel uw vraag

Openingstijden

Valkenswaard

Maandag t/m donderdag
van 9.00 t/m 17.45 uur

Vrijdag
van 9.00 t/m 15.45 uur

Vught

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 t/m 12.30 uur

Locatie Valkenswaard

Richterpad 8
5554 BJ Valkenswaard
T 040 204 07 89
Routebeschrijving

Locatie Vught

Parklaan 14
5261 LB Vught
T  073 656 98 27
Routebeschrijving